Diaconescu Valentin
ELECTRICIAN AUTORIZAT ANRE,P.F.A.
Campulung Muscel,Judetul Arges
Tel: +40724989118,+32492537022
instal.pro.electric@gmail.com
_________________________________________________________Contact:

Diaconescu Valentin
Administrator:
VDD General Technic S.R.L.
Bruxelles/Belgia
office.vdd.generaltechnic@gmail.com
www.vddgeneraltechnic.be
Tel: +32492537022

BINE ATI VENIT!
Inainte de toate doresc sa va prezint mai jos un mic ghid care sper sa va fie de ajutor in alegerea unui electrician atunci cand situatia o impune.
De foarte multe ori intalnim pseudo electricieni, care, de cele mai multe ori fac mai mult rau dacat bine.
Cei care au trecut prin situatii neplacute, stiu despre ce vorbesc!

Analizati foarte bine oferta acelui electrician care afirma ca lucreaza foarte ieftin.De regula toata lumea cauta meseriasi ieftini... De cele mai multe ori, foarte "ieftina"va fi si lucrarea din punct de vedere calitativ, fapt ce poate fi destul de riscant pentru dumneavoastra! De cele mai multe ori a fost nevoie de un profesionist pentru a remedia sau reface astfel de instalatii.
De ce sa platiti de doua ori? Nu vreau sa supar pe nimeni,dar de multe ori zidarii, tamplarii si alti meseriasi, se "pricep" si executa instalatii electrice in Romania si nu numai.O instalatie electrica nu se executa la fiecare 3-4 ani, precum zugravelile! Aceasta este proiectata sa functioneze zeci de ani! Daca doriti o lucrare fara probleme si o garantie ca aceasta este executata respectand toate normativele,apelati la profesionisti! Pana la urma oricine cu minime cunostinte este capabil sa intinda doua fire...

Un profesionist,nu va fi niciodata "foarte ieftin",pentru ca acesta va poate garanta calitatea lucrarii, foloseste materiale si echipamente omologate si de buna calitate, va poate face dovada profesionalismului si experientei sale. Acestava va poate prezenta certificate de calitate ale materialelor folosite si nu in ultimul rand, va poate prezenta o autorizatie acordata de Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, autorizatie ce este obtinuta in urma unui examen riguros si fara de care nimeni nu are dreptul sa proiecteze sau sa execute instalatii electrice pe teritoriul Romaniei.

Bineinteles este de preferat sa solicitati parerea mai multor electricieni autorizati, inainte de a incepe o lucrare,preturile la manopera putand sa difere, de la caz la caz.
Pana la urma decizia este numai a Dumneavoastra in alegerea meseriasului,dar trebuie avut in vedere ca viata si siguranta au intotdeauna prioritate!!!


Profesionistii va recomanda:


Pentru ca sunt din ce in ce mai multe cazuri cand in instalatiile electrice intervin persoane necalificate sau care nu au calificarea si pregatirea corespunzatoare lucrarii de executat, incercam aici sa prezentam un mic ghid pentru alegerea unui profesionist care sa ne garanteze calitatea executiei instalatiei dorite sau interventiei necesare.

Alegerea de la inceput a meseriasul adecvat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Ideal este sa gasiti de la inceput un electrician cu referinte bune de la cunoscuti, dar daca aveti rabdare puteti incerca sa gasiti dvs si sa selectati electricianul potrivit.

In prima etapa trebuie sa va convingeti de calificarea si autorizarea celui care va realiza sau care va conduce echipa executanta. Trebuie sa stiti ca orice lucrare in instalatiile electrice trebuie executata de un electrician cu autorizare ANRE sau sub coordonarea unui astfel de autorizat. Asadar este cazul sa solicitati prezentarea unei legitimatii prin care sa se dovedeasca valabilitatea unei astfel de autorizari. Daca este un electrician onest atunci nu va avea nici o retinere sa demonstreze calitatea de autorizat ca pe o garantie a responsabilitatii sale in executarea lucrarii in cauza.

Determinarea capacitatii si a experientei respectivului electrician este o etapa mai complicata , mai ales pentru un client care are prea putine cunostinte legate de domeniul electric. Sunt insa cateva concluzii simple pe care le puteti avea de la primele contacte.

Trebuie sa stiti ca orice meserias ,oricat de bun este ,trebuie sa aiba in dotare si scule adecvate pentru a duce la bun sfarsit o lucrare. Trebuie deci sa fiti atenti la dotarea cu scule, care sa fie specifice activitatii de electrician adica sa fie electroizolate si de asemenea sa detina aparate de masura pentru marimi ca tensiune electrica, curent si continuitate.


Un alt aspect la care trebuie sa fiti atenti este ca un electrician bun gandeste o instalatie electrica in primul pentru ca aceasta sa fie protejata corespunzator si sa fie dimensionata conform consumatorilor pe care veti urma sa ii utilizati. Ca o prima sugestie va dau un exemplu simplu : daca un electrician va sugereaza o siguranta mai mare de 16 A (amperi) pentru protejarea unui circuit de prize monofazice realizat cu conductor de 2,5 mmp este cazul sa renuntati la serviciile lui. Nu agreati un electrician care va spune ca va pune o siguranta mai mare pe un circuit, "ca sa tina!!!". Tocmai asta e scopul sigurantelor, a protectiilor, sa nu "tina", adica sa declanseze cand circuitul respectiv e suprasolicitat.Acestea sunt cateva etape simple in alegerea unui electrician potrivit pentru lucrarea pe care o doriti. Prin aceste exemple pe care vi le sugeram aveti sansa sa va asigurati ca veti obtine o lucrare de calitate si care nu va v-a da batai de cap pe viitor!
Va doresc multa sanatate si cat mai putine probleme cu instalatiile electrice!
Daca totusi intampinati dificultati,apelati cu incredere la specialisti!Nu veti regreta!
Va stau la dispozitie pentru orice sfat sau idee de care aveti nevoie!

Pentru orice detalii suplimentare referitoare la activitate sau alte informatii va rog sa vizitati sectiunea CONTACT!


ELECTRICIAN AUTORIZAT A.N.R.E. PROIECTARE SI EXECUTIE

original-logos-2016-Mar-8606-11900977.jpg
INSTALATII ELECTRICE SIGURE PENTRU CASA DUMNEAVOASTRA!!!

In speranta ca va voi putea fi de ajutor,va voi prezenta mai jos cateva dintre tipurile de lucrari pe care le executam in domeniul electric.Va garantam ca nu facem nici un fel de rabat de la calitate,folosim componente si aparatura de inalta clasa ,scopul nostru fiind realizarea unor instalatii electrice corect dimensionate,fiabile,urmarind in permanenta satisfacerea celor mai pretentioase cereri si dorinte ale clientilor nostri.

Oferim garantie(factura si chitanta),service in garantie si post garantie!!!
La instalatiile noi pentru case,vile si apartamente oferim 15 ani Garantie!!!

- Instalatii electrice interioare(curenti tari si slabi):Executie de instalatii electrice pentru case vile,apartamente hale industriale,modernizari si reparatii instalatii electrice,inlocuiri instalatii vechi din Al cu instalatii din Cupru FY,sau Cupru litat Myf(norma Italia,Spania)Tablouri cu sigurante automate de inalta fiabilitate,protectii la supratensiuni atmosferice si acccidentale din retea.


- Instalatii de paratrasnet si prize de pamant

- Retele de calculatoare(birouri,institutii,etc),centrale telefonice

- Automatizari industriale si civile

- Tablouri electrice(executie,reparatii si modernizari)

- Sisteme de supraveghere video si control acces

- Sisteme antiefractie si avertizare la incendiu

- Sisteme actionari porti si bariere de acces

- Sisteme de interfonie digitala pentru blocuri,vile, etc

- Instalatii de sonorizare

- Sisteme de comanda,semnalizare si control computerizat
al proceselor tehnologice,in diverse tipuri de activitati .

-INTERVENTII la orice ora si reparatii in instalatii electrice indiferent de puterea instalata(case,ateliere,hale de productie ,gatere,etc)

Oferim consultanta proiectare si executie pentru:

-Instalatii electrice JT,cureti tari si slabi
-Bransamente electrice
-Iluminat public
-Posturi de transformare
-Masuratori si verificari PRAM
-Automatizari diverse

Intreaga noastra activitate este sustinuta de electricieni autorizati ANRE grupele A si B,cu o buna pregatire profesionala ,fiind capabili sa raspundem oricarei cerinte din partea clientilor nostrii!


Politica noastră de calitate, garanţia siguranţei dumneavoastră!reclama

Yahoo Detector promovare online www.tehnik-top.roSentimenteGenerated image
lumea instalatiilor electrice
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one